Success Events

Wie zijn wij?

Success Events is opgericht in 1998. Success Events beschikt over een team dat creativiteit, flexibiliteit, kwaliteit en een oog voor detail combineert.

Diensten:

Het team van Success Events organiseert incentives, product lanceringen, meetings & congressen en unieke events. In Nederland, België en Luxemburg, creatief of cultureel, actief of relaxed, een dag of twee weken; alles is mogelijk!

Werk methode:

Briefing

Elk project dat Success Events organiseert, begint met een zorgvuldige inventarisatie van de doelgroep, locatie, doelstellingen, specifieke wensen en het beschikbare budget.

 

Voorstel en site-inspectie

Naar aanleiding hiervan ontwerpen wij een gedetailleerd programmavoorstel en kostenoverzicht voor u. Indien u hiermee akkoord gaat volgt de site inspectie.

 

Organisatie

Als het uiteindelijke programma is vastgesteld zorgt Success Events voor de gehele organisatie; uiteraard wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en vorderingen. Communicatie tussen u en ons staat voorop!

 

Communicatie

Success Events verzorgt ook graag het gehele communicatietraject naar uw deelnemers. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan aankondigingen/uitnodigingen, teasers, badges, informatiepakket met programmaboekjes, bagagelabels, brochures en nog veel meer!

 

Begeleiding

Tijdens het evenement zorgt de professionele en ervaren begeleiding van Success Events ervoor dat alles succesvol verloopt.

 

Success Events bestaat uit een enthousiast team. Één contactpersoon, duidelijke communicatie en persoonlijk contact zijn erg belangrijk voor ons. Toewijding is hét sleutelwoord van het team van Success Events.