Combinatie vakantie- en studiereis naar het FIP congres in Seoul

Success Events organiseert van 7 september tot en met 16 september een unieke 9 daagse reis naar het FIP Congres in Seoul. Een studiereis die u kunt combineren met een korte vakantie. Alleen of met uw partner.

 

In Seoul heeft u naast het congresbezoek de mogelijkheid om deze mooie stad te ontdekken. Wij bieden hiervoor diverse leuke tours aan. Indien u een ander deel van Zuid-Korea wilt bezoeken, dan kunt u dit met ons overleggen en maken wij uw reis naar Zuid-Korea op maat!

 

Wat te doen in Seoul?

 

  • Vind een geneesmiddel op Seouls Medicijnenmarkt. Al je zintuigen worden geprikkeld op de medicijnenmarkt in Seoul. In de vele marktkraampjes hangen en liggen unieke geneesmiddelen uitgestald, je proeft er gratis medicinale thee en ontdekt traditionele Koreaanse medicijnen.

 

  • Herbeleef de verwoestende oorlogen in het Korean War Museum. Leer alles over de geschiedenis van de Koreaanse oorlogsvoering door de eeuwen heen aan de hand van 9.000 objecten binnenin het museum en de voertuigen die buiten staan.

 

  • Bezoek de Bongeunsa Tempel. Tussen de wolkenkrabbers van Seouls financiële district, Gagnam, ligt de Bongeunsa Tempel. Je krijgt hier een introductie in de Boeddhistische cultuur met theeceremonie, het maken van een lantaarn en mentale training.

 

  • Bezoek een Koreaans badhuis. Onderga een full body scrub en geniet van vele andere faciliteiten zoals thematische sauna’s, medicinale baden, hot tubs en game rooms.