Wij organiseren uw studiereis of wetenschappelijke reis wereldwijd; van Peru tot Bali!

Diensten

Success Events organiseert wereldwijd studiereizen en wetenschappelijke reizen. De studiereizen en wetenschappelijke reizen die wij organiseren zijn een combinatie van interessante cursussen en leuke tours om de bestemming en cultuur te leren kennen en (letterlijk) te proeven.

 

Er komt veel kijken bij de organisatie van een buitenlandse reis. Denk aan vluchtschema’s, vervoer, goede hotels met de juiste faciliteiten, leuke tours toegespeeld op het programma van de studie of wetenschap, lokale gidsen, goede restaurants voor lunches en diners en passend entertainment. Wij nemen de volledige organisatie van de reis uit handen en zorgen voor de persoonlijke touch.

 

Daarnaast verzorgen wij ook het communicatietraject voor de reizigers zoals een teaser voorafgaand aan de reis, programmaboekje en bagagelabel.

Locatie

Uw studie volgen door middel van een reis naar bijvoorbeeld Rio de Janeiro, IJsland, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Canada, Bali, Peru of een leuke Europese bestemming zoals Lissabon, Milaan, Boedapest, Londen, Schotland of Brussel? Dat kan! Success Events heeft wereldwijd al vele, mooie reizen georganiseerd en kent de leukste plekken.