Wij organiseren uw evenement wereldwijd; van Barcelona tot Japan!

Diensten

Success Events organiseert wereldwijd incentivereizen. Een incentive reis organiseren wij voor uw beste relaties, salestoppers, hardwerkende personeel, eventueel met of zonder meereizende partner.

Er komt veel kijken bij de organisatie van een buitenlandse reis. Denk aan vluchtschema’s, vervoer, goede hotels met de juiste faciliteiten, leuke tours toegespeeld op de interesses van de doelgroep, lokale gidsen, goede restaurants voor lunches en diners en passend entertainment. Wij nemen de volledige organisatie van de reis uit handen en zorgen voor de persoonlijke touch.

Daarnaast verzorgen wij ook het communicatietraject voor de reizigers zoals een teaser voorafgaand aan de reis, programmaboekje en bagagelabel.

Locatie

Uw personeel of relaties verblijden met een reis naar bijvoorbeeld Buenos Aires, Japan, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, IJsland, Canada, Rio de Janeiro of een leuke Europese bestemming zoals Lissabon, Rome, Boedapest, Barcelona, Schotland of Berlijn? Dat kan! Success Events heeft wereldwijd al vele, mooie reizen georganiseerd en kent de leukste plekken.

Budget en doel

Op basis van uw wensen en budget ontwikkelen wij een op maat gemaakte incentive reis, studiereis of wetenschappelijke reis.