Success Events creëert bedrijfsuitjes naar al uw wensen!

Service

Vindt u het tijd om uw personeel te trakteren op een spetterend feest of hen te motiveren tijdens een spectaculair teambuildingsarrangement? Success Events creëert voor u het ultieme bedrijfsuitje waarin teamspirit, motivatie en plezier centraal staan.

 

Geheel op maat organiseren wij uw originele, sportieve of creatieve event. Denk aan een leuke teambuildingsactiviteit of een leerzame en actieve Tablet City Game waarin u de hotspots van Amsterdam ontdekt en de stad leert kennen.  Geniet als afsluiter van een heerlijk diner. Wij nemen de gehele organisatie uit handen zodat u zelf zorgeloos kunt genieten van het event met uw medewerkers of klanten.

 

Locatie

Heeft u al een locatie in gedachten voor uw bedrijfsuitje? Wij organiseren uw uitje op iedere gewenste plaats.  Het team van Success Events is op de hoogte van de vele mogelijkheden en leukste locaties in Nederland, België en Luxemburg.

 

Leer onze hoofdstad beter kennen tijdens een typisch Amsterdams uitje waarbij smartlappen, bitterballen en een gezellige rondvaart door de grachten niet mogen ontbreken. Of speel in op kennis, oriëntatie- en navigatievermogen tijdens een gezellige autorally over bijvoorbeeld de prachtige Veluwe.

 

Beleef spanning en sensatie in onze architectuurstad Rotterdam tijdens een snelle RIB tour over het water of tijdens een grensverleggende afdaling vanaf Rotterdams meest bekende bouwwerk: de Euromast!

 

Budget en doel

Kennisoverdracht, het creëren van een wij-gevoel, het overbrengen van een specifieke boodschap of elkaar beter of anders leren kennen. Dit zijn enkele voorbeelden van doelstellingen die onze klanten hebben voor hun bedrijfsuitje.